söndag 8 augusti 2010

Lantliga Lantmän och Biffiga Buffér


Har precis återhämtat mig från en väldigt intensiv men otroligt rolig vecka! Den började med ett matstylinguppdrag för Lantmännens nya reklamfilm tillsammans med min matstylingmentor och kollega Jacob Gray, mannen som fått in mig på denna fantastiskt roliga yrkesbana.

På bilderna: Inspelning i full gång och Jacob Gray

Att styla mat i reklamfilm är något väldigt inspirerande men samtidigt ganska jobbigt, mycket förberedelser sen 12-15 inspelningstimmar i ett par dagar med snabba puckar. Det är ett viktigt samspel mellan alla inblandade parter för att det hela ska gå i lås, men när sista scenen är filmad och allt är klart så brukar en euforisk känsla blandat med ett nästan illamående infinna sig. Det är som en drog och jag älskar verkligen att styla mat i reklam.


På bilden: "Grilljobbsmaterial"
veckan fortsatte nästan lika intensivt med en snabbis som kock på Globen inför Kristallengalan följt av förberedelser för ett stort grilljobb åt ett av tidningen buffés sommarnummer 2011.
Det här var nog ett av de roligaste foodstyling/receptjobben jag gjort efter som det skulle kombinera ett ”crazy” nytänkande i all enkelhet. Det är något att se framemot kan jag lova.
Som avslutning vill jag bjuda på en galen uppläggning från reklamfilmsinspelningen, en Ostfondue àla 70tal dekorerad med ”ananaskrona” och ”bananblomma” ;)

      Inga kommentarer:

      Skicka en kommentar