fredag 19 november 2010

Itrim lanserar sin första kokbok

Jag fick precis ett ex Itrims kokbok “Lätta recept med handflatemetoden” nästan direkt från tryckeriet, det känns fantastiskt kul att se alla bilder, för det är nämligen jag som är matsylist för verket.
Jag har hunnit med att styla tre kokböcker under min korta men intensiva treåriga resa som egenföretagare och gastronomisk konsult, men med denna bok är den första som jag står på egna ben i matstylingvärlden i bokformat.

Den kommer att säljas i Itrims egna butiker och bakom boken förutom Itrim så står det relativt nystartade
Safir förlag AB bakom boken där Christina Nemell håller i rodret.
Fotograf var Caroline Eriksson, redaktör och miljöstylist, Anna Gidgård samt undertecknad som kock och matstylist för projektet.
jag återkommer med mer info om vart boken kommer gå att köpa samt pris och några läckra matbilder från boken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar