torsdag 24 februari 2011

Framtidens HusqvarnaHusqvarnas nya produktserie Premium 1689 sätter en ny standard för precision och prestanda i hemmaköken. Teknik och funktionalitet hämtad från de professionella köken i kombination med ett intuitivt och kraftfullt användargränssnitt ger användaren större möjligheter till kulinariska kreationer än någonsin tidigare.


Professionell inspiration
För matlagningsintresserade är kvaliteten på råvarorna A och O. För att kunna bäst ta vara på högkvalitativa råvaror har Husqvarna Premium 1689 hämtat funktioner och inspiration från produkter i professionella kök. För kockar har ångugnar länge varit förstavalet tack vare deras förmåga att förstärka smak och samtidigt bevara färger, texturer och vätska hos råvaran. I Husqvarna Premium 1689 är ångugnen mer avancerad än någonsin. Till exempel har den en specialfunktion för tillagning på låg temperatur vilket hjälper användaren att laga mat som ett proffs samt en matlagningstermometer som ger fullständig kontroll. Induktionstekniken som också är hämtad från det professionella köket har vi uppdaterat på våra nya hällar.
Ny design fokuserar på avskalad användarvänlighet
Husqvarna Premium 1689 har en helt ny design som passar i moderna kök och med en modern livsstil. Den nya designen bär tydliga drag från det professionella köket, till exempel det hellånga handtaget på kylskåpen. Stort fokus har lagts på interaktionen mellan användaren och produkten. Tydligare och enklare displayer gör matlagningen intuitiv samt ger användaren fler och smartare alternativ. Ugnarna är utrustade med en unik Soft Closing-funktion som gör att ungsluckorna alltid stängs mjukt och bidrar till den övergripande upplevelsen av gedigen kvalitet.


I Husqvarna Premium 1689 ingår bland annat:
·         Ångugn med lågtemperaturfunktion
·         Pyrolysugn som gör det enkelt att hålla ugnen ren
·         Kylfys med automatisk avfrostning och högre luftfuktighet som gör att råvaror håller sig fräscha längre
·         Spisfläktar med automatisk fläktfunktion
·         Exklusiva spisar med bättre insyn och dubbelugn
·         3D-ramar till inbyggnadshällar för ökad flexibilitet och stil
·         Kompaktugn med både varmluft och micro
·         Helautomatisk inbyggnadsespressoInga kommentarer:

Skicka en kommentar