tisdag 15 februari 2011

Köptefond som smakar som på riktigt.



Nyligen lanserade Bong Touch of taste sin nya serie FOND PURE hos PS matsal för ett 60-tal inbjudna stockholmskockar.
Gästerna fick avnjuta flera goda anrättningar lagade av PSmatslas kockar och naturligtvis var det Bongs nya fonder i grunden.




FOND PURE är det närmaste man kan komma ”egenkokt” fond efter som den består av samma byggstenar som när du gör den själv.
Det som gör att FOND PURE verkligen sticker ut och är unik i sitt segment är att den inte är fullproppad med salt och nartriumglutamat utan smaksättningen är upp till varje kock.
Än så länge finns FOND PURE i tre smaker, kyckling oxe och mussla.
Sortimentet vänder sig till restaurangbranschen och säljs i 1 liters förpaktningar.






Matstylist, matstyling, foodstyling, kock, sommelier, 

3 kommentarer:

  1. Mussla - ge mig genast! :)
    Hoppas dessa letar sig ut till konsumentmarknaden snart å.

    SvaraRadera
  2. Trevligt att träffas idag! Hoppas vi ses snart igen. Hälsningar jessica

    SvaraRadera