lördag 5 februari 2011

Temat är TUNNA på #Fototriss


Jag fick i dag, vad jag tolkar som en liten utmaning via twitter av matbloggarkollegan 
@ i denna veckas @ den är naturligt vis antagen. 


" Smakjägar'n 

RT @: Nu är det dags att plocka fram vassaste kniven & visa hur tunna tomatskivor du kan skära :)  / @@"

It´s ON 





http://fototriss.blogspot.com/


Matstylist, matstyling, foodstyling, kock, sommelier, 










22 kommentarer:

  1. Jättesnyggt. Så snygg den sista med saltet.

    SvaraRadera
  2. Kul med utmaning och kanonfina bilder naturligtvis :-)

    SvaraRadera
  3. Snygg tolkning av dagens tema!


    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera
  4. Riktigt snygga bilder. Och snygga tolkningar av temat tunna.

    SvaraRadera
  5. En riktigt läcker triss! Fina bilder! Anna

    SvaraRadera
  6. Det var, enligt min bedömning, väldigt tunna skivor det. Speciellt den sista bilden blev fin med.

    SvaraRadera
  7. Vilken perfekt triss! Så snyggt fotat!

    SvaraRadera
  8. Tunn var ordet och tunna skivor har du.

    SvaraRadera
  9. Ja det var verkligen tunna skivor - genomskinliga!

    SvaraRadera
  10. Väldigt snyggt och väldigt tunnt! Där ligger man i lä :-)

    SvaraRadera
  11. Vackert och nog blev de tunna :) Mina gurkor hade jag kunnat få tunnare, men de är just så tunna som jag vill ha dem i tycke och smak :)

    SvaraRadera
  12. Tenk at en tomat kan være så vakker :)

    SvaraRadera
  13. Snygg tolkning! Me like!

    SvaraRadera
  14. Ja här pratar vi tunna;-)snygg triss

    SvaraRadera
  15. Riktigt snyggt jobbat och fotograferat. Ser gott ut.
    /Bibbi

    SvaraRadera
  16. Tunna skivor, vackert fotograferade...

    SvaraRadera
  17. Läckra bilder! Och verkligen tunna skivor, där ligger man i lä! Intressant blogg, hit kommer jag att återvända. Alltid roligt med inspiration om mat och dryck!

    SvaraRadera
  18. Helt enkelt vackert. Du är grym med kameran!

    SvaraRadera
  19. Tunnt minsann.... Läcker triss blev det också!

    SvaraRadera
  20. Det här var riktigt läckert tolkat , premiär för mig så det är verkligen skoj att se de olika tolkningarna.
    Hade definitivt funkat i en mattidning - så det är klass på din tolkning ..

    SvaraRadera