torsdag 21 april 2011

Crock-Pot vs.vildsvin

I går gjorde jag mitt första "lämna hemmet" experiment med min Crock-Pot.

Några morötter, ett par lökar, någon vitlök och selleri fick sätta livet till i detta experiment.
Ett stycke Vildsvinsbog slank också med.
Den vätska jag använde i anrättningen bastog av kalvfond, tomatpuré och lite balsamico.

"pottan" sattes på 8 timmar och jag lämnade hemmet för en dag med jobb på fältet.
När jag öppnade dörren till min lägenhet träffades jag av en härlig mustig doft som fick en välbehagskännsla att spridas genom min kropp.
Det som visuellt mötte mig i "pottan" var väl kanske inte det vackraste jag sett, och därför valde jag att inte dokumentera det med kameran. Köttet var fantastiskt mört, kanske för mört! Det var nämligen svårt att skiva det utan att det föll sönder, och jag funderade på om jag kunde låtit den gå 6  istället för 8timmar.

Grönsakerna var helt fantastiska , lätt tuggmostånd och en gudomlig smak, och då har jag inte ens nämnt stekskyn som låg på botten, VILKEN SKY!!!





















Det blev en kanonmiddag dock lite i höstens tecken, men jag är inte den som är den.

Nu smider jag planer på vad som ska lagas härnäst. Jag är lite inne på kyckling kanske något asiatiskt?  Har ni några förslag? 

2 kommentarer: