tisdag 31 maj 2011

Vinn en Electrolux Powermix Silent

© Mikael Göransson 2011Två Hektiska veckor av matstyling är till enda och som ni har märkt har jag inte bloggat på ett tag, det är för att jag dels har matstylat Itrims nya kokbok, ett två veckors, galet kul med tufft uppdrag, där vi lagade uppåt 80 recept och gjorde snygga aptitretande bilder av kreationerna.
Samtidigt som smalmat lagades upp i en studio i Saltsjö-Baden så gjorde jag en avstickare söndag natt till Uppsala och stylade Hamburgare till Burger Kings nya reklamfilm som ska sändas i hela norden, jag ska se om jag kan få tag i den och posta den på min blogg om jag får.

Och idag avslutades matstyling maratonet med att styla en reklamkampanj för Aftonbladets viktklubb.

jag älskar verkligen mitt jobb.


Riktigt redskap är A och O tillsammans med bra råvaror.
vare sig du är en Matstylist, proffskock, eller en matglad amatör.

Därför ska ni nu mina trognaste läsare få chansen att vinna en Electrolux Powermix Silent till ett värde av ca 1350 kr.Vad som krävs av dig är att ni dels svarar på frågorna:

Vart grundades Husqvarna?
och
Vilket år lanserade Husqvarna sin första mikrovågsugn?Sen vill jag också motiverar varför just du ska vinna genom att berätta för mig vad det första du kommer blanda i Electrolux Powermix Silent om du vinner.

Glöm inte heller att delta i tävlingen designa ditt drömkök där jag är en av jurymedlemmarna.
Du kan vinna fin köksutrustning från Husqvarna premium 1689 till ett värde an 25 000 :- på http://newsroom.electrolux.com/se/designa-ditt-kok/

e-maila mig svaren på frågorna och din motivering till micke[at]scandinasia.se
Tävlingen avslutas tisdag den 7 juni och vinnaren meddelas via email.

Tävlingen gäller endast bosatta i Sverige.

Sätt igång o tävla och Lycka till.

http://www.electrolux.se/ http://www.husqvarna.com/se/ vinn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar