söndag 14 augusti 2011

Temat är SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR på #Fototriss

Nu är det dags för fototriss igen, ett fantastiskt roligt sätt att utmana sig själv och sitt fotograferande i olika teman. I dagarna startade jag en fotoblogg (mickefotar.blogspot.com) men efter som jag redan lagt ut bilderna som jag kommer använda i denna fototriss på min fotoblogg, så får bloggen ScandinAsian Taste ännu en gång agera värd för min triss. Alla bilder är "klickbara" så man får se dom i all sin prakt.

Jag har de senaste dagarna experimenterat med nattfotografering och detta är min utsikt från den franska balkongen,


Här håller sommaren ett fast grepp i Hagaparken ett stenkast från där jag bor, som mäklarna så fint skriver i sina prospekt.


Så här såg månen ut från mitt fönster i går. 
Den kan verkligen göra sig dramatisk på bild här tolkad av min kamera med inställningarna F22 med 20 sekunders exponeringtisd och iso 320.Fler fantastiska tolkningar på temat hittar du här


Kolla gärna in fler av mina bilder på fotobloggen "Micke fotar


17 kommentarer:

 1. Den sista bilden är riktigt läcker!

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 2. Fina bilder! Bilden på månen är snyggt fångad.

  SvaraRadera
 3. 20 sekunders tålamod ger spännande resultat.

  SvaraRadera
 4. Sista bilden är snygg, men jag tycker första bilden är lite spännande.

  SvaraRadera
 5. Vad häftiga bilder! Gillar allihop :-)

  SvaraRadera
 6. Snygga bilder. Gillar andra bilden. Att fånga en ensam liten blomma och inte centrera den är så otroligt vackert

  SvaraRadera
 7. riktigt snygga bilder alla tre, men den sista gillar jag allra mest:)

  SvaraRadera
 8. Nattfotografering är spännande och kul.
  Snygga trissbilder du fått till, både natt och dag.

  SvaraRadera
 9. Bilden på månen är riktigt fin!

  SvaraRadera
 10. Snygg triss, mittenbilden får mina poäng;-)))

  SvaraRadera
 11. Fina bilder, nattfotografering är kul. Fin triss. :)

  SvaraRadera
 12. Fina bilder!
  Tack för besöket på min blogg.

  SvaraRadera
 13. Tack för de fina orden! Jag har en Nikon D90, med två olika objektiv, favoriten är mitt 50 mm Nikkor F 1,8, ett fantastiskt bra objektiv, och ett Tamron 18-200 3,5 som jag har till min gatubilder. Men ska köpa ett Nikon istället, lite mer ljuskänsligt, men ljuskänslighet kostar pengar! Objektiv kan ju vara hur dyra som helst...
  Jag redigerar i Photoshop Elements eller Lightroom 2.

  SvaraRadera