lördag 3 december 2011

Nils Oscars Imperial Stout 2005


Jag fick äran att köpa de sista 40 cl Nils Oscars Imperial Stout 2005 på fat i går på Bishops arms Bellmansgatan, fantastiskt trevligt lagrings-öl med 6 år på nacken, vilket i min näsa och gom presenterade sig själv med en nästan kolsvart öl med smutsvitt bubbligt fylligt skum och en len nästan krämig känsla och smak av kaffe, mörk choklad, och en uns torkade russin , ölet hade en lätt rostad karaktär med en välbalanserad men ändå kraftig efterbeska,

Ett öl jag gärna köper ett eller två glas av igen om jag hittar det någonstans, fantastiskt gott!! 

1 kommentar:

 1. Om du har vunnit, vänligen mejla mig din adress, så sänder jag vinsten så snart som möjligt.
  http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=41025&beid=1945189

  Om du inte har vunnit ikväll - glöm för bövelen inte att ditt deltagande faktiskt gäller HELA veckan ut, oavsett vilken dag du registrerar dig.

  Du kan därför bli en av vinnarna någon annan dag hela denna vecka ut!

  Må så gott och tack för ditt deltagande,

  /Emma-Lou, http://www.finest.se/emma-lou

  SvaraRadera