onsdag 15 februari 2012

Mat-dejting över nätet i realtid #amoredejt

På alla hjärtans dag var jag med på en Twitterdejt (dejta över datorn) med en "tre-rätters" från Ridderheims, Rätt kul upplägg där jag och några Singeltwittrare blev matchade under ett gemensam hashtag (#) och jag och min "dejt" skulle laga mat samtidigt och prata med varandra under dessa rätt udda men ändå rätt roliga former under #amoredejt4

Tyvärr verkade det som min "dejt" hade ambitionen att bli klar snabbt, för hon hade visst andra saker som skulle göras under kvällen så vi han väl prata mat och annat i ca 40min, och då är det inte effektiv tid vi pratar ;) men jag fortsatta de 2 timmar som eventet höll på.

Upplägget då! En låda med mat från Ridderheims och Falbygdens ost levererades hem och man behövde komplettera med pasta och några andra småsaker.

Sen var det bara att laga och äta och prata om maten på Twitter, men så klart så satte jag kameran på stativ och plåtade grejerna innan jag käkade.

Det var som sagt en rätt kul grej men en dejt IRL är nog att föredra.

Så här blev det när jag lagade upp dom.
Och ni som är nyfikna kan kolla flödet på #amoredejt på twitter
kräftstjärtsallad med dill och soltorkade tomater

Pasta med olika lufttorkat kött parmesan och semitorkadce tomater

Osttallrik med bacon-och tryffelhonugsröra syrad med balsamico

4 kommentarer:

  1. Aha, så det var så det skulle funka. Fattade aldrig konceptet, verkar konstigt att dejta över mat, över avstånd :) Såg gott ut iaf!

    SvaraRadera
    Svar
    1. hehe ja jag blev "inkastad" på ett bananskal så det var in i det sista som jag fattade hur det skulle funka :P

      Radera