torsdag 23 februari 2012

Nya menyer på PS matsal.Nu när ljuset äntligen återkommer efter vinterns mörker presenterar vi på PS Matsal två nya menyer som ni erbjuds att vara med och laga tillsammans med våra kockar.
Bland annat kommer ni att få njuta av en härligt frisk ostroncocktail med musslor och ett aromrikt dillskum, där vinet Terras Gauda från Rias Baixas i Galicien, som med sin pigga syra går hand i hand med de svala skaldjuren, eller varför inte en lätt hemmarökt röding med en underbar klassisk pepparrotskräm i symbios med en flagrant Alsace-riesling, med fin mineralton.
Köttälskaren går inte lottlös från PS! Med en värdig avslutning på viltsäsongen finner ni en fantastisk svensk hjort som matchas med en underbar Châteauneuf-du pape, alternativt en klassisk hängmörad biff, från en närbelägen Roslagsgård. Till biffen serverar vi något så ovanligt som en Merlot från Mallorca.
Som dessert frestar vi med yoghurtsorbet, citronmandelkaka och en sabayonne, smaksatt med den spännande lakritsroten, eller om så önskas, rostad hasselnötskräm med päron och mascarponeglass.
Vi månar även om de av våra gäster som föredrar alkoholfritt, i form av ett fräscht alkoholfritt alternativ från Torres – Natureo – och vår svenska Saxhyttegubbens blåbärsdryck.
Välkommen till PS Matsal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar