fredag 2 mars 2012

Sveriges största hemmabrunch

Fazer lanserar ett nytt satigt bröd med torkad frukt, personligen tycker jag de var riktigt goda med riktigt stark lagrad ost efter som brödet är bakad med semitokade aprikoser och tranbär, en riktigt trevlig brytning.

I samband med lanseringen av brödet så anordnar Fazer även "Sveriges största hemmabrunch" och skriver så här i sitt pressmeddelande.


Nu lanserar Fazer Fruktkusar, ett mörkt fruktspäckat portionsbröd med naturlig sötma från solmogna aprikoser och tranbär. Fazer firar nyheten genom att bjuda in till Sveriges största hemmabrunch. De 500 svenskar som anmäler sig först via Fazers Facebook-sida får en påse Fruktkusar som utgångspunkt att arrangera sin egen brunch. Sveriges största hemmabrunch äger rum den 3 och 4 mars i år.
När Fazer utvecklade receptet till Fruktkusar var utmaningen att baka ett bröd som är lika fruktigt och gott som de fruktbröd som säljs i lokala bagerier. Resultatet är en kuse som är fullspäckad med aprikoser och tranbär, som ger sötma på helt naturlig väg. Gula linfrön, solrosfrön och hirs ger fyllig smak och härlig konsistens.

Aprikoserna och tranbären gör att brödet gifter sig väl med lite saltare pålägg som lagrad ost, parmaskinka eller bacon, pålägg som passar bra vid helgens långfrukost eller brunch.

- Vi hoppas på full uppslutning till Sveriges största hemmabrunch! Den växande skara svenskar som tar sig tid att njuta av brunch på helgerna kommer säkert att uppskatta Fruktkusar som är något av en finsmakarprodukt i brödhyllan. Det känns roligt att eventet inte har några geografiska begränsningar, då hemmabrunch är en företeelse som är populär i hela landet, säger Lisa Söderholm, produktchef på Fazer Bageri & Konfektyr.

Det är möjligt att anmäla sig till eventet från och med idag via ”events” på Fazer Sveriges Facebook:https://www.facebook.com/#!/fazersverige. Eventet är öppet för alla att anmäla sig till, fram till kl 12 den 28 februari eller tills att de 500 platserna är fyllda.

Fruktkusar ingår i Fazers Finaste mycket framgångsrika kusefamilj, med syskonen Frökusar och Havrekusar. Fazers Finaste Fruktkusar innehåller sex portionsbröd och väger 420 gram. Cirkapris är 26 kronor.

För mer information, vänligen kontakta:Lisa Söderholm, produktchef Fazer Bageri & Konfektyr
Telefon: 08-470 73 08, e-post: lisa.soderholm@fazer.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar