onsdag 12 september 2012

Dry-Dock smart pryl för det lilla köket.Dom som varit hemma hos mig vet att det inte är stort och det gäller även köket, men det verkar inte som det är ett problem att producera bra käk i allafall.

Det som däremot är ett problem är däremot disken, eller rättare sagt den rena disken när man tragglat sig igenom ett berg av nedsmutsade bunkar och kastruller.

Jag har hittat den perfekta lösningen för det lilla kökets disktorksproblematik när inte diskstället räcker till, nämligen en väldigt smart disktorksmatta som heter Dry-dock.
Vad är Dry-dock då? Jo det är ett grymt litet hopvikbar tork-dyna som antingen ersätter eller kompletterar det traditionella diskstället i trånga kök och kokvrår. Stället skulle fungera utmärkt i båten, på ladet och i husvagnen. Ställ dina vinglas, koppar, kastruller och bunkar upp och ner och de torkar garanterat fukt- och fläckfritt. Stuvas enkelt undan och kan tvättas i 40 grader. Torkdynan absorberar 5 gånger mer vatten än en vanliga torkhandduk av bomull.

Dry-Dock kan beställa hos http://www.ninasmat.se/  för 159.00 kr och jag toknöjd med hur den uppför sig i mitt kök.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar