onsdag 12 september 2012

Dry-Dock smart pryl för det lilla köket.Dom som varit hemma hos mig vet att det inte är stort och det gäller även köket, men det verkar inte som det är ett problem att producera bra käk i allafall.

Det som däremot är ett problem är däremot disken, eller rättare sagt den rena disken när man tragglat sig igenom ett berg av nedsmutsade bunkar och kastruller.

Jag har hittat den perfekta lösningen för det lilla kökets disktorksproblematik när inte diskstället räcker till, nämligen en väldigt smart disktorksmatta som heter Dry-dock.
Vad är Dry-dock då? Jo det är ett grymt litet hopvikbar tork-dyna som antingen ersätter eller kompletterar det traditionella diskstället i trånga kök och kokvrår. Stället skulle fungera utmärkt i båten, på ladet och i husvagnen. Ställ dina vinglas, koppar, kastruller och bunkar upp och ner och de torkar garanterat fukt- och fläckfritt. Stuvas enkelt undan och kan tvättas i 40 grader. Torkdynan absorberar 5 gånger mer vatten än en vanliga torkhandduk av bomull.

Dry-Dock kan beställa hos http://www.ninasmat.se/  för 159.00 kr och jag toknöjd med hur den uppför sig i mitt kök.måndag 10 september 2012

Ölmissonärna på manker når en milstolpeMina vänner på mankerbeer.com har i skrivande stund nått de smått fantastika 1000 likes på sin facebooksida och för att fira det så har de spelat in en fantastisk specialvideo för denna detta.

Anledning till varför mankerbeer finns, enligt grabbarna själva, är för att de vill sprida ölets goda ord till fler.
Så gör som jag och 1000 andra, följ och ta lärdom bli inspirerad och ha kul med mankerbeer.

Och gillar du öl ska du genast börja följa Manker och M2 på mankerbeer.com och på https://www.facebook.com/Mankerbeerblog

Stockholm beer and whisky är alldeles runt hörnet så håll utkik efter mycket sköna grejer som kommer hända hos mankerbeer men glöm inte att besöka själva mässan.