måndag 10 juni 2013

IXO BBQ blog challenge

Jag fick en utmaning och i samband med det också chansen att testa Bosch gryma nya IXO BBQ som är en skruvdragare och grillfläkt i ett! Manligt eller hur ;)
Utmaningen går ut på att vara innovativ med verktyget och ja , vad ska man göra som är utanför boxen?
Varför inte röka ost och få fyr på spånen med IXO BBQ, sagt och gjort, en hemmagjord folieform med spån och en bit lagrad svecia 10 minuter senare efter IXO BBQ fått fart på glöden, så hade jag en god rökig salt ost.Jag serverade den rökta härliga svecian med grillad röd lök, salladslök , ärtskott, rosmarin, en nötig rapsolja, peppar-gräddfil och grillad zucchini, inte helt otrevligt.

  

Om jag vinner utmaningen så får jag chans att tävla ut 2 st IXO BBQ till mina läsare så håll tummarna för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar