torsdag 29 augusti 2013

Nytt bröd - Baka gott utan gluten


Färskt som en nybakad glutenfri bulle, har nu boken "Nytt bröd - Baka gott utan gluten" kommit från
från tryckeriet, och efter 18 månaders hårt jobb med "trial and error" har Jessica Frej, Maria Blohm jobbat fram massor med fantastiska recept med glutenfritt, allt från prinsesstårtor till tacobröd.


Det som gjorde mig lite eld och lågor över den här boken var allt jag fick smaka under lanseringen av boken helt enkelt var helt fantastiskt gott, och jag som inte är glutenintolerant får ett sug att prova att baka på det här sättet.
Något som gjorde att jag fick upp ögon för glutenfritt är att allt som bakas håller sig mjukt upp till en vecka, vilket man inte kan säga om ett traditionellt bröd.

Vad mer som gör att denna bok sticker ut ifrån den lilla mängd av glutenböcker som finns på marknaden är att alla recept är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. vilket gör att det känns som en riktig brödbok.

Köp boken på tex Adlibris eller Bokus. för bästa pris runt 180 kr.