Grattis Tommy Myllymäki som tog Sverige till seger i världens mest prestigefyllda matlagningstävling, Bocuse D'or 2014
Menyn i sin helhet.
Fisk:
Sej med havssmaker, brynt smör och pepparrot
Mildrökt färserad sej med champinjoner och krispigt fjäll
Emulsion med brynt smör och ättika
Sallad med blåmussla, vit sparris, broccoli och havsblad
Ostron i variation med syrad gurka och alger
tempererad tartar
pocherat ostron
ostronskum
Pepparrot, kålrabbi och tapioka
Kött:
Skinka av svensk unggris på fyra vis
Grillad skinkstek med frasig svål och vilda örter
Rillette på ugnsstekt skinka och svål
Steksky med vinäger och peppar, svampgrädde
Tryffelstuvad grisfot i blodcrust
Vårsvampfärserad lägg glacerad med sirap och peppar
Lättpicklad vårlök och ramslök
Rökt vit sparris med ägg
Jordärtskocka med dragon
Sej med havssmaker, brynt smör och pepparrot
Mildrökt färserad sej med champinjoner och krispigt fjäll
Emulsion med brynt smör och ättika
Sallad med blåmussla, vit sparris, broccoli och havsblad
Ostron i variation med syrad gurka och alger
tempererad tartar
pocherat ostron
ostronskum
Pepparrot, kålrabbi och tapioka
Kött:
Skinka av svensk unggris på fyra vis
Grillad skinkstek med frasig svål och vilda örter
Rillette på ugnsstekt skinka och svål
Steksky med vinäger och peppar, svampgrädde
Tryffelstuvad grisfot i blodcrust
Vårsvampfärserad lägg glacerad med sirap och peppar
Lättpicklad vårlök och ramslök
Rökt vit sparris med ägg
Jordärtskocka med dragon
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar