tisdag 10 februari 2015

Första intrycket av Oster Versa
Jag har fått möjligheten att prova en "supermixer" Oster Versa på hela 1400 w! Ett kraftmonster helt enkelt.

När man öppnar paketet blir man lite förvånad av storleken, den är redig och grandios och det känns som kvalitet när man håller i den stora motorenheten som står på röda fötter och har ett yttre av en matt svart plast, riktigt snygg! Kannan är av plast och lyser med sitt röda handtag med orden versa Skrivet i silver. I botten av kannan stirrar fyra tandade vassa knivar tillbaka på dig och det är dessa som kommer göra slarvsylta av allt du slänger ner i den.I många situationen då min gamla mixer inte gjort jobbet så har jag drömt om att testa en av de amerikanska kraftmaskinerna jag ofta googlat efter, och nu är det dags.


Jag testade att göra en hälsosmoothie av det jag hade hemma och jag slängde helt sonika ner ett par kiwifrukter, två hela morötter,en stor bit ingefära, en halv banan, en hel skalad apelsin och två blad med vitkål,
vatten och apelsinjuice.


I mitt första försök så körde jag på smoothie programmet, men jag tror att jag hade för lite vätska för mängden "torra" ingredienser, så jag fick addera mer och köra manuellt det sista sekunderna efter programmet.
För att vara så pass fiberrika ingredienser i min hälsodrink så blev jag förvånad av hur len den ändå blev, men jag ska nog ha i mer vätska nästa gång. Men summan av kardemumman är att det kommer att komma många nyttiga smoothies framöver lagom till den stundade "samvetsvåren ".

Let's get healthy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar